Tillbaka till verkligheten

imorgon börjar Markus att jobba igen efter 7 veckors ledighet. det känns tråkigt och skönt på samma gång att han inte kommer vara
hemma. Tråkigt för han träffar oss mindre och vi inte har lyxen att ha honom här hemma hela dagarna men skönt för att få lite rutiner igen. Komma igång med träning, struktur, mat på rätt tider och sådana saker. Få "helger" igen.
Jag har varit jätteförskyld några dagar vilket gjort att jag inte kunnat träna någonting och känt mig allmänt seg. Tråkigt! hoppas det går till sig. Har känt suget efter en löprunda nu ett tag så vore skönt att komma iväg på det, eller ialf ta sig ut på lite barnvagnspromenader.
Känner att även Elton behöver få lite mer rutiner, han äter ju och sover när han känner för det just nu, och det ska han såklart få fortsätta att göra men det vore skönt om han somnade för natten ialf efter kl 19.. nu kan han somna 17:30 ibland och då blir det vääääldigt tidiga morgnar (typ kl 4). vore skönt om man kunde skjuta på det lite :)

funderar på att detoxa... får se hur den tanken utvecklar sig.


// Louise
Category: 1 Kommentarer

1 Kommentarer:

eva-li sa...

Jo,rutiner är jävligt skönt ibland. Förstår precis vad du menar:) Att gå upp vid fyra är ingen hit precis. Hoppas du får ordning där. Vore skoj att ses snart igen min fina vän. Kram på dig och lillgosingen