Vacation Time!



Jag vill ha semester.nu.

2½ veckas arbete kvar innan det ÄNTLIGEN är dags för VÄLBEHÖVLIG semester. Jag är så trött och behöver ledighet! Jag vill njuta av den svenska sommaren, sola, bada, grilla, dricka vin och bara vara. Jag vill släppa allt vad ansvar och tidiga morgnar heter och bara göra roliga saker som gör mig glad! Åh vad jag längtar. HÄRDA UT!!! Har nästan alltid tagit sen semester och det är skitjobbigt när alla andra går vid midsommar, men ack så skönt när man kan gå när alla kommer tillbaka + att hösten inte blir riktigt lika lång. Nej det ska verkligen bli skönt!
Håller tummarna för att jag och Markus hittar någon riktigt bra sista minuten – Då drar vi! Solsäkrar semestern. Önskar tiden gick lite fortare nu bara. MEN, man får se till att göra roliga saker på kvällar och helger istället. Passa på att njuta av sommaren på det sättet så länge.

Helgen som var tycker jag var riktigt trevligt. Eva-Li,Calle och Denize kom över på fredageftermiddagen/kvällen och grillade lite med oss. Vid 19 var det sovdags för lilltjejen så då åkte de hem till Gubbängen. Markus skulle bort och titta på Race så jag följde med dem till Gubbängen. Drack vin och pratade massa på Balkongen med Eva-Li och det var supermysigt! Mycket Trevlig Kväll!

Lördagen hade vi bokat in med Dennis och Anna, vi tog vårt pick och pack och åkte ut till Klipporna vid Gålö Havsbad och solade och badade hela långa dagen. Det var så otroligt skönt väder! God Mat och trevligt sällskap så det kunde inte bli annat än lyckat. Jag är dock aningen besviken på att jag inte fick typ någon färg!? Hela långa dagen i solen och ändå inte kräfta…? Hehe. Kvällen blev lugn. Drack lite vin och ritade. Slappt värre.

Igår var ju ännu en stråååålande dag. Jag och Markus drog en sväng till Nacka Forum och fönstershoppade lite och åt lunch. När Markus sedan åkte iväg och Skejtade intog jag solningsläge på balkongen. Det var 33 grader i skuggan! Hot, Hot, Hot. Vid halv fem så tog jag bilen och gled över till lilla Ida för då skulle det flyttas för hela slanten! Jag, Susanna och Ida bar grejer utav bara den! 3 tjejer som flyttar en 50 tums platt-tv är ju dessutom en historia för sig. Men överlag gick det väldigt bra :) hehe. Värmen till trots så klarade vi av hela flytten galant! Så bra vi är. Efter att ha hjälpt till att packa upp och göra i ordning så begav jag mig hemåt framåt halv elva. Trött! Idag har jag träningsvärk i vader och axlar. (borde inte mina vader vara vältränade av fotbollen??)

Så är vi då på måndag igen, dessa sega måndagar! Jag lovade mig själv att ta en morgonpromenad imorse innan jobbet, tror ni jag gjorde? Haha. NOT. Jag bara sooooov den gudomliga extra timmen innan jag tvingade mig själv upp ur sängen. Jag måste verkligen sysselsätta mig själv så jag kommer igång lite. Min energi är nämligen lite dalande för tillfället. MEN, ikväll blir det Middag (med VIN??) i Högdalen och så får vi se vad veckan har att bjuda på i övrigt. Det blir nog bra ändå! :)

Grattis till min lillasyster Johanna som fyller hela 21 år idag! Hipp, Hipp, Hurra för henne!


Bildkälla
Category: 0 Kommentarer

0 Kommentarer: