En hjälpande hand

Idag kommer Amanda och Thomas hit, de har erbjudit oss sin hjälp med att renovera här hemma och vi är så otroligt tacksamma! Det är veklingen välbehövligt för att råda bot på det kaos som råder just nu. Galet vad snabbt det blir rörigt och vad mycket det är att göra!
De kommer redan i eftermiddag och stannar till på söndag. Så fina vänner! Planen är att ha hela nedervåningen ommålad och klar på söndag. Håller tummarna för att vi håller oss till planen :)
Igår skrapade jag ned tapet på ialf ena väggen i vardagsrummet, fy fan vad tråkigt det är! Men det är viktigt för tar man inte bort tapeten och bara målar över så blir det skitfult. Lika bra att göra rätt på en gång. ta ned tapet, spackla, slipa, grunda, måla!






Kör på ett sorts lösningsmedel, plastar in och låter det "gotta" sig lite. sedan är det bara att skrapa :) Igår tog det 8 timmar för ena väggen. Allting på bilderna är borta nu har jag bara andra sidan kvar... (på kortsidorna blir det renoveringsgips istället)

Idag ska vi till banken vid tio sedan till Farsta och handla dricka till helgen (hjälpen behöver öl :) och en present till Eltons kusin (plastkusin) och något till Markus brorsa som också fyller år. Sedan till Tyresö vid 14 och gratta dem innan hjälpen kommer vid 16. Sedan kör vi!


// Louise
Category: 1 Kommentarer

1 Kommentarer:

Frida sa...

Vad härligt att vara i full gång! :) Vad duktiga ni är som gör så ordentligt! :) Ska bli spännande å se, nyfiken i en strut! ;) Vad snällt med renoverings-hjälp! Lycka till i helgen med allt jobb nu! Massa kramar//F