Nu är vi av med den

Lägenheten alltså, imorse var vi till Farsta och skrev de sista papperen och lämnade över nycklarna. Känns lite konstigt men samtidigt otroligt skönt! Nu är vi av med de dubbla boendekostnaderna. även om det bara var för ca 3 veckor så känns det i plånboken! Det är mycket extra utgifter så här i början som man inte tänker på riktigt. Det är inte billigt att bo i hus! Men ack så värt det :) Älskar vårt nya lilla hus och snart kommer vi även kunna måla om och om några månader är ialf det ena badrummet renoverat. Längtar! Det blir ju lite tillfälligt boende på något sätt just nu då man inte riktigt vill sätta upp något på väggarna innan man målat om. vårt tålamod kommer verkligen att sättas på prov! Det sägs ju även att om ett förhållande överlever en omfattande renovering så kommer det hålla för alltid :) Då vi redan överlevt en renovering i lägenheten så borde det ju inte vara några problem :)
Tänk, snart har jag och Markus varit tillsammans i 7 1/2 år. förra månaden hade jag bott i Sthlm i 7 år och om 3 dagar blir vår lilla goding hela 3 månader. fantastiskt egentligen hur livet ter sig :)

Sitter ute på uteplatsen och solar lite, passar på när solen är framme. Var sådär lagom motiverad att spackla i värmen så vi gör nog det ikväll istället. Härliga sommar!

Häromdagen, när vi hämtade det sista ur källarförrådet så rensade vi i kartongerna. Herregud vad mycket skit man samlar på sig! vi kunde lätt ha haft en loppis här hemma :P



// Louise
Category: 0 Kommentarer

0 Kommentarer: