En dag i Farsta!

idag blev en riktig heldag i Farsta centrum! Promenerade dit imorse vid 10 och mötte upp Eva-Li och barnen. Det var en dag för alla öppna förskolor som samlades i en park, tillsammans sjöng vi ramsor (det var nog mest för större barn) och sedan fick man grilla om man ville. Vi stannade dock bara och lekte lite sen så gick vi vidare till centrum för att kolla lite butiker.






Hänger i parken :)

Kollade lite butiker och hittade en tröja till Elton på rea för 50 kr och ett linne/klänning till mig för 75 kr. Älskar när man kan hitta billiga fynd!
Eva-Li begav sig hemåt efter en stund men då kom Ulliz och charmören Melvin istället :) Så vi tog en riktig långlunch tillsammans! Grabbarna sov så sött (eller Elton sov iofs inte så mycket men han var lugn och snäll :) så vi kunde sitta där i nästan 3 timmar och snacka massa skit och planera roliga saker :) Härligt!
Vi körde sedan en service på grabbarna innan vi promenerade tillbaka till Skönadalen igen.
jättemysigt!

Väl hemkommen så slängde jag och Markus ihop middag - Alaska polock (torsk wannabe) kryddad med wasabi och sesam. till det gjorde Markus en kräftröra och kokta ärtor. Enkelt och gott!



/ Louise

4 Kommentarer:

Ulliz sa...

Hahah då har vi olika uppfattning om vad som är enkelt <3 tack för idag!! Lika mysigt som vanligt när vi ses! Puss å kram!!

eva-li sa...

Haha. Nu blir det snusk här men Oj vad jag ser nöjd ut med den där bananen i handen! *ASG*

Louise sa...

hahaha ja verkligen! :P Det tänkte jag inte på först :)

eva-li sa...

Visade den för Calle och han skrattade gott:)