Kakel

Många inlägg nu :)
MEN, jag måste bara få säga att igår var vi på kakelspecialisten tillsammans med Dennis som ska göra vårt badrum och kollade på kakel. Vi hittade ett jättefint!
Det kommer att bli ett mörkt skifferliknande golv som går lite i silver och sedan stora vita plattor (bredare och större än de vanliga 15x15 plattorna man vanligtvis har i badrum) på väggarna.
I duschen blir det samma golv fast i mosaik istället (alltså små fyrkanter istället), mosaiken kommer även att fortsätta upp på väggen i hörnet i duschen. Åh det kommer bli så urbota snyggt!!!
Till det kommer ju spottar i taket, snygg möbel, vikbara duschväggar och såklart det bästa av allt - GOLVVÄRME!!

I helgen ska allt rivar ut, sedan kommer han ställa in en avfuktare som ska stå i ca 1-2 veckor (för att vara helt säker på att det inte är någon gammal fukt kvar) sen så bygger han allt, så inom max en månad borde allting vara helt klart. LÄNGTAR!
Category: 3 Kommentarer

3 Kommentarer:

En läsare sa...

Innan ni river, kolla så att det inte är asbest under kaklet. Men jag antar att ni har en profesionell snubbe som kan sin sak.

Anonym sa...

Det är en auktoriserad firma som ska göra jobbet och han har koll på läget. Ingen asbest så långt ögat kan nå. (som tur är!) tack för omtanken dock :)

Frida sa...

Åh vad snyggt det låter!! :) Kul å se alla resultat live sen när allt lugnat sej! Ha en underbar helg å lycka till med allt!! Massa kramar//F