Tjejen med draktatueringen

Glömde ju säga att i Torsdags var jag och Ida på Bio :) Vi möttes upp efter jobbet och gick och såg "The Girl with the Dragon Tattoo" på Medis.
Den var faktiskt riktigt bra! Även om jag tycker att de utelämnade rätt mycket jämfört med boken (såklart så är det ju alltid) men även om man jämför med den svenska versionen. Dessutom var slutet helt annorlunda! Men men lite mer hoolywood i denna eller nåt :P Men den var som sagt bra!
Lite konstigt var det nog att alla pratade engelska när de hela tiden var i sverige och svenska miljöer. Rätt som det var kunde de dessutom slänga in lite svenska ord, typ "skål". :)

Igår efter jobbet så åkte jag till Farsta och mötte upp Cicci som ju är här nere i helgen! Det var roligt att träffa henne en sväng, de skulle ut igår så jag lämnade dem och åkte hem efter en stund. Somnade i soffan typ halv tio!? helt galet. Trevligt sällskap man är :P
Ska ialf träffa henne idag igen, vi ska ta en lunch i Farsta när de har piggnat på sig efter utgången. Ska bli trevligt!

Det är ju så kallt ute idag! Minus 6 grader. Man är lite ovan vid det faktiskt. Blir till att klä på sig! Om man nu har något att ha på sig vill säga...

Category: 0 Kommentarer

0 Kommentarer: