Att vakna bredvid dig är det bästa

Så mysigt!



idag ska vi inte göra ett skit har jag bestämt! Efter att ha stressat sönder och städat och donat i flera dagar så vill jag ha en mys dag med Elton bara. Känner att vi båda behöver det. Ska ev ta en promenad sen det vore skönt.
Ligger i sängen ff och myser :)

igår var det en tjej här på förhandsvisning av lägenheten. Hon ska ev lägga ett bud idag. Lägger hon det vi vill ha så får hon den. Håller tummarna! Vore så himla skönt att få allt klart med försäljningen innan helgen så man slipper den huvudvärken.
Samtidigt är det klart att man skulle kunna trissa upp priset med en budgivning. Så svårt allt det här och man är så nojjig över om man ta rätt beslut eller inte :S Man ska nog bara köra och inte tänka så mycket på "tänk om".

En glad nyhet är att syster Josefine kommer tillbaka till stan igen! :):) åh vad roligt det är! hon kommer ner på måndag, fick tillbaka sitt jobb i stora Sköndal direkt. Ska bo hos Markus mamma i två veckor tills vi får tillträde för då ska hon bo med oss ett tag :) Roligt!


// Louise
Category: 2 Kommentarer

2 Kommentarer:

eva-li sa...

Nä,man ska inte tänka för mycket och det gäller även i övrigt:)Det kommer gå fin fint säkert!Håller tummarna.
Kul att Josse is back! Perfekt för er att ha henne inneboende sen och dryga ut kassan lite kanske?Skönt med någon man känner.

Louise sa...

Jag hoppas det :) Nu blir det budgivning efter ord.visning på tisdag. får hålla tummarna för det!
Ja Josse är bra att hon kommer. Massa bra renoverings och Eltonhjälp med :):)
Ska bo hos oss en stund bara tills hon kommer på vad hon vill göra :P