Slottstur

När vi vaknade imorse var Elton en riktig gladskit! Skrattade och hade sig redan halv sex (!?) så det var bara att kliva upp. Vinkade hejdå till Markus som åkte till jobbet och sen så somnade vi om i någon timme :)
Tanken var sen att vi skulle ta en promenad med Ulliz och Melvin, men då regnet öste ner så gick vi över till dem istället för att klura ut något annat att göra. Ulliz bjöd på god kycklinggryta till lunch och killarna "lekte" tillsammans i babygymmet :) haha de var så söta tillsammans!
Bestämde oss för att ta en tur till Tyresö! Väl där fick jag guidad tur av Ulliz av både barndomshem och skola. Hamnade till slut vid Tyresö slott där vi packade oss ur bilen och tog en promenad. Melvin åkte vagn och Elton fick åka Babybjörn. Helt plötsligt försvann även alla regnmål och vi fick strålande solsken!












Vi tog efter mycket om och men en fika på kafeet. gjorde en service på grabbarna innan vi promenerade tillbaka till bilen.
Tog en liten sightseeing ute i tyresöskogarna innan vi vände tillbaka till skönadalen.
Nu är vi hemma igen och jag och Markus har precis slängt i oss lite LCHF bacon och ostpaj. mums!
Blir förmodligen inget mer avancerat än att ligga i soffan framför dumburken resten av kvällen. Men det är ju helt OK det med!

Louise
Category: 3 Kommentarer

3 Kommentarer:

eva-li sa...

Vad härligt med Tyresö. Det är så jäkla fint därute!! Fina bilder på Elton också, Fint leende där:)

Louise sa...

ja jättefint! jag har ju inte varit där innan så det var roligt :) Du får hänga på nästa gång!

I know. :) Han är världens sötaste! hehe.

Ulliz sa...

Hahah! Vilken dag, spontanitet när den e som bäst! Undra hur långt vi hade kommit om vi fortsatt på samma väg.. Guess we have to find out