Me&I

Idag gav vi oss iväg på klädförsäljningsgrejen. Vi hade tur som både hittade och kom fram i tid ;) Väl på plats bjöds det på fika och värdinnan visade upp kollektionen, både genom att prata och med hjälp av sig själv och sin lilla tio-månaders som modeller. Förutom mig och Ulliz (och hon som höll i dragningen) var det två mammor till med sina små, den ena var 5 veckor och den andra 8 veckor precis som Elton blir på torsdag. Melvin var "äldst" då han är drygt 5 veckor äldre än Elton :) så medan mammorna fikade och provade kläder hängde alla bebisar på golvet :)




Alltså hur söta som helst när de låg där och sprattlade och jollrade :) Elton är "center of attention" och alla de andra grabbarna (ja alla var killar vilket var lite roligt) hänger runtom. ;)

Jag shoppade dock inget för det var inget som direkt föll mig i smaken + att det var lite dyrt. Men kanske nästa gång!

Skulle ha grillat men då det både var dåligt väder och vi alla har lite annat för oss/ och var rätt trötta så tar vi det en annan dag :)

/ Louise

1 Kommentarer:

eva-li sa...

Åh vad mysigt med en massa små bebisar. Det där är nästan det mysigaste med alla mammagrupper och så också,när man lägger bebisarna bredvid varandra . Så gossigt<3