Sista natten :)

Förhoppningsvis är det sista natten i lägenheten, Imorgon är planen att vi ska hinna flytta allting till huset, även säng och större möbler som soffa och matsalsbord. m.m. Markus har lånat en lastbil från jobbet så imorgon efter banken är det bara till att börja köra saker! iiiihhh spännande!
Kl 9 ska vi vara på banken och få oss några miljoner i skuld, signa de sista papprena och sen har vi tillträde! :)  Så idag kan vara den sista natten i lägenheten, haha! Känns jättekonstigt!

Nu startar vi ett nytt kapitel i livet. Vi gjorde ju det när Elton kom men vi gick raskt vidare till ytterliggare ett :) Så mycket roligt som händer. Vi ser det lite som en nystart för oss. Vi känner oss klara med lägenheten nu, vi har ändå bott här i snart 7 år. Det har varit både upp och ned och många känslor har funnits under detta tak. Nu känns det som ett perfekt tillfälle att gå vidare och komma till lite nytt och fräscht och ja, ta nästa steg i livet helt enkelt :) Det kommer bli greit!

Min vän Eva-Li ska ha en stor fest tillsammans med två andra personer, 140 årsfest på söder i mitten på juli, det ska bli så skoj! Har äntligen fått fingrarna ur och ordnat med betalningen nu. Tanken är att Elton ska vara hemma med pappan så mamman får roa sig på egen hand :)
Tänkte på det häromdagen - vad sugen jag är på att DANSA! Gå ut på krogen, bli lite småfull och bara dansa hela natten till bra musik som man kan vråla med i refrängen till. Det vore riktigt skojigt! Någon som är på? :):)

Idag blev jag bjuden till Frida på middag, dessvärre var det lite dåligt med tid över till det och Markus har dessutom lämnat bilen på jobbet (eftersom han tog hem en jobb-bil istället). Trist det hade varit skoj! Men nästa gång!
Category: 1 Kommentarer

1 Kommentarer:

eva-li sa...

Jag e lätt på:)