Midsommarhelg!

Åh vilken bra helg det varit. I torsdags så grillade vi på gården med några vänner och sedan spelade vi kubb innan vi gick in för att snacka skit och titta på fotboll. Det var en riktigt trevlig kväll faktiskt!
I fredags var det så dags för midsommarafton, då vi inte hade några planer så åkte vi till Markus jobbarkompis Kenneth och hans fru + barn som har ett hus i Stuvsta. vid 13 gick vi och tittade på midsommarfirandet i Stuvsta centrum. Massa folk!
Dagen rullade på med sill-lunch, jordgubbar och glass och till sist grillning innan vi begav oss hemåt vid 22-tiden.  Det var länge sedan man var nykter en midsommarafton men det var faktiskt riktigt skönt! Pigg och rask :)
Resten av helgen har vi tillbringat med att packa. Hela lägenheten ska ned i kartonger och fy fan vad saker man har ändå. Nu är det KAOS i lägenheten igen men det är ju tillfälligt bara ialf. 3 dagar kvar tills vi får nycklarna :D Spännande! Vi längtar sååå mycket!
Igår kollade jag och Markus på två filmer, Först kollade vi på 21 Jump Street. 2 nyutexaminerade poliser som får ett specialuppdrag att gå under-cover på ett high school för att infiltrera en knarkleverantör. Faktiskt riktigt rolig!
Sedan kollade vi på Projekt X. även det en "college" film som handlade om en nördig kille och hans vänner som styr upp värsta festen för honom när han fyller år för att han ska bli ihågkommen. Det hela urartar och festen spårar totalt. Ganska rolig den med dock väldigt överdriven. Men roligt ändå med lite filmkväll.

Imorgon ska jag gå till vicevärden/expeditionen med några ärenden. Dels säga upp garage och parkeringsplats men även se till att få en underskrift på ett viktigt papper, föreningen måste nämligen godkänna hon som köpt lägenheten av oss att hon får bli medlem i bostadsrättsföreningen innan vi får vår handpenning från försäljningen. Ja, vi får väl se hur det går hoppas på en underskrift redan imorgon ialf för det är lite bråttom med det.
Ska även på banken med köpekontraktet och stämma av lite inför onsdagen när vi ska betala huset.
Sen så ska jag packa lite mer :)

Sista veckan som Markus jobbar sen är han ledig hela 7 långa veckor med oss! Underbart! :)


Vi på midsommarafton. Mina snygga grabbar!
Category: 2 Kommentarer

2 Kommentarer:

eva-li sa...

Vilken vacker bild på er!

Ulliz sa...

Fasiken vilka snygga radhusägare!! Inga Svensson Svensson där inte ; ) håll i hatten för snart bär de av!! Så kul! Längtar efter att få komma till ert nya hem snart!! Puss!!