Att Grilla

Markus fick igår äntligen Premiärgrilla på nya kärleken. Efter att ha plockat och städat precis hela dagen blev det sen grillning vid 21. En kompis till Markus kom förbi och vi satt på uteplatsen och drack ett varsitt glas ros'e medan köttet gick klart på grillen. Aaah, livet på en pinne.
Elton låg inne i soffan och sov hela tiden. Har inte velat lägga honom på övervåningen än när han somnat för vi har ingen barnvakt, sitter vi då ute tror jag inte att man hör honom.


Kl 22 intog vi maten i ett väldigt rörigt men stearinbelyst vardagsrum. (vi har lampor, det var mest för mysfaktorns skull ;)






Uteplatsen är Btw något vi kommer åtgärda asap. Det måste hu vara Nice att sitta där nu i sommar :) Idag ska jag nog rensa i rabatten. Man måste ju bli lite trädgårdsfixare nu :)



Ska även påbörja målning i köket idag :):):) Tjohoo nu börjar det roliga!

// Louise
Category: 1 Kommentarer

1 Kommentarer:

Ulliz sa...

Ååå så mycket kul ni har framför er!!! Men de är också jobbigt att måla och packa upp osv men de blir kul när de blir såna resultat hela tiden! Glöm nu inte att fota massor av före och efter bilder!! De är ju så kul att visa upp vad man har gjort! Även i trädgården!! Snart kommer vi och hälsar på!!!