Såld!

Igår blev så lägenheten såld, det känns så skönt! Det blev ingen spännande budgivning då det bara var en person som bjöd men det var ju skönt att det var en som gjorde det ialf :) fick budet vid elva och vid fyra skrev vi papper. snabba puckar som vanligt :)
Skönt!! Hon kunde dessutom flytta in redan den 9:e juli! perfekt ju! Då har vi bara dubbla boenden i lite drygt 3 veckor. Så skönt för det är inget man vill stå och betala en längre tid. Allting går så bra just nu :)
Vill inte säga att "snart är det slut på flytet", varför skulle allt det bra ta slut? Nä nu får det fortsätta genom hela renoveringen med och sedan bara fortsätta! ;)

idag ska jag ringa banken, gå till expeditionen och fixa lite saker, typ säga upp garaget och parkeringen mm. Ringa till Ikea för vår diskmaskin strular (och den måste vara hel tills hon flyttar in). Tvätta bilen och PACKA! :D Roligt!
Josse kommer nog ner snart (bor ju hos svärmor) så vi får se vad vi hittar på idag. verkar bli fint väder så man kanske skulle ta sig ut på en picknick eller så.
Ikväll pratades det om grillning på gården! Någon som är sugen på att komma förbi? Läre ju bli sista gången för oss ialf med tanke på att vi flyttar på onsdag :):):)!!




// Louise
Category: 1 Kommentarer

1 Kommentarer:

Ulliz sa...

Men herregud redan på onsdag????!! De var då inte dåligt!! Gud så spännande och roligt!!