Mecklare

Träffade en mäklare igår och två idag, bestämde oss för en på Husman Hagberg och de har hunnit fota lägenheten idag och den kommer ut på hemnet imorgon, visning redan nästa vecka. Snabba puckar! Vi hoppas såklart att det är någon som vill ha den innan visningen (typ den här veckan) det skulle ju vara ett drömscenario! Nu får ni hålla alla tummar och tår på att den blir såld snabbt och dyrt!

Jag är helt nollad i skallen efter den här senaste veckan. fy fan vad jobbigt det varit! Både psykiskt av all spänning och tankar och fysiskt av allt städande och donande. Allting är ju faktiskt svårare när jag har Elton med. Även om han är jättesnäll så måste man ju ta en paus och kommer av sig när han behöver det. Tycker så synd om honom stackarn, har fått mycket mindre uppmärksamhet de senaste dagarna och det märks att även han varit stressad av allt. Nu ska vi ta igen massa mys! Just nu ligger han och sover sött hos pappsen. Ska krama honom massor sen!




// Louise
Category: 2 Kommentarer

2 Kommentarer:

eva-li sa...

Kämpa på! Förstår att det måste vara jättetufft med allt!

Louise sa...

Tack gumman <3 Nu är det värsta gjort inför visningen ialf. Lite småfix och sen kan man förhoppningsvis andas lite innan det är dags för flytten ^^ hehe.